Торба за сакупљање прашине

 • Dust Collection Bag

  Торба за сакупљање прашине

  Спецификација
  Артикал: Торба за сакупљање прашине Робна марка.КСИС
  Материјал: неткани материјал Запремина: 36Л
  Употреба: вакуум машина за сакупљање прашине боја: бела
  Ефикасност: 98% пречника честице од 0,3 ум